Gå til hovedindhold

Lån vores lokaler

Vi låner gerne vores lokaler ud til arrangementer i regi af skole, klasser, foreninger, sport & fritid.

 • Læs op

Indhold

  Vi låner skolens lokaler ud til f.eks forældremøder, klassearrangementer, sociale arrangementer og lignende for klasserne, når en/flere af skolens personale deltager. Det er personalet, der står for reservering af lokalerne.  

  Hvis personale ikke deltager i arrangementet, kan en navngiven forælder booke lokalet via skolens tekniske serviceleder. 

  Forældre kan ikke låne lokaler på skolen til arrangementer af privat karakter, fx børnefødselsdage og lignende. 

  Du er velkommen til at låne vores lokaler, når vi ikke bruger dem 

  Hvis du er med i en forening, der gerne vil låne vores lokaler, så kontakt Sport & Fritid i Aarhus Kommune. De administrerer udlån af Aarhus Kommunes egne lokaler samt en stor del af folkeskolernes og gymnasiernes inden- og udendørsfaciliteter. 

  På Risskov Skole har Sport & Fritid fortrinsret til sportssal (aula) og 2 gymnastiksale hele skoleåret fra kl. 15:00 – 23:00 mandag til fredag og kl. 08:00 – 23:00 i weekender. Sport & Fritid har fortrinsret til klasse- og fag­lo­ka­ler mandag og onsdag fra kl. 15:00 – 23:00 i perioden 1. sep. – 30. apr. 

  Undervisningen og SFO har fortrinsret til samtlige lokaler på skolen, når et ar­ran­ge­ment kan defineres som et ”skolearrangement”. Et skolearrangement defineres som et arrangement, hvor alle medarbejdere eller alle elever og/eller forældre kan eller skal deltage i arrangementet. Et skolearrangement medfører aflysning af Sport & Fritids bookinger. 

  Sidst opdateret: 5. december 2023