Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Vil du også gerne arbejde på vores skole? Så kan du sende en uopfordret ansøgning og komme i betragtning til vikariater. Opslåede stillinger skal søges gennem Aarhus Kommune.

 • Læs op

Indhold

  Har du lyst til at arbejde på vores skole? 

  Uopfordrede ansøgninger 

  Hvis du er lærer eller pædagog og er interesseret i et vikariat, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.  

  Ansøgningerne tager vi frem, når der opstår behov i løbet af skoleåret, eller når der skal ansættes vikarer i længerevarende vikariater. Hvis vi har brug for din hjælp, vil den pædagogiske leder kontakte dig. 

  Du kan maile eller sende ansøgningen med post. Du er også velkommen til at aflevere din ansøgning personligt, så vi kan hilse på dig. Vi kan dog desværre ikke tilbyde en samtale og rundvisning til uopfordrede ansøgere. 

  Vær opmærksom på eventuelle stillingsopslag. Skulle en stilling, som du føler dig kvalificeret til, blive slået op, skal du søge stillingen, også selv om du har en uopfordret ansøgning liggende. 

  Hvis vi har ledige stillinger, finder du dem og søger på: aarhus.dk/job 

  Vi gemmer uopfordrede ansøgninger skoleåret ud. 

  Hvis du søger job som tilkaldevikar

  Så er du også velkommen til at kontakte os. Her er ingen krav til uddannelse, men du skal have afsluttet gymnasiet. Det er en fordel, hvis du har erhvervserfaring. 

  Job i Aarhus Kommune 

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med! 

  Find jobs i Aarhus Kommune

  Sidst opdateret: 15. november 2023