ælkebøtten

På Risskov Skole kan dit barn købe mad og drikke hos “Mælkebøtten”. Mælkebøtten sætter kvalitet og økologi højt og har både Elitesmiley og bronzemærke i økologi.

Mælkebøtten har et enkelt sundt og nærende sortiment. Det er et rigtig godt alternativ til madpakken.

Om formiddagen kan der købes "grød og brød", og til frokost kan der købes et lunt måltid, groft brød og salatbar.

Kantinen lukker for servering/salg kl. 12.10. Efterfølgende kan der købes mad/drikke i automaten, som er placeret på repos'en oppe ad hovedtrappen.

Skolemælk

Skolemælk m.m. kan bestilles via Mælkebøtten.

Mælk kan bestilles for en periode af ca. 3 mdr. eller hele skoleåret. Der er ingen mælk dagen før og efter: efterårsferien, juleferien, vinterferien, påskeferien. Der er ingen mælk ugen efter og før sommerferien.

Orientering om mælkeordningen samt priser og handelsbetingelser for mælkeordningen:

Købekort til Mælkebøtten

Du kan købe et købekort i Mælkebøtten. Købekortet kan bruges i Mælkebøtten og kan sikre, at eleverne ikke behøver at have penge med i skole.

Du er altid velkommen til at kontakte Mælkebøtten for at høre mere om mad og drikke på Risskov Skole.